Online coaching met ChristelClear: waar en wanneer jij wilt
16232
page-template-default,page,page-id-16232,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Online coaching

Coaching waar jij het wilt

Met online coaching krijg jij de coaching bij jou thuis aan tafel, op kantoor achter jouw bureau of tijdens een zakenreis op de hotelkamer. Individuele begeleiding dus op afstand, omdat het op dat moment even niet uitkomt om persoonlijk met de coach aan tafel te zitten. En dat is prima. Online coaching is even effectief als gewone coaching. Het is maar net wat jij op dat moment wilt.

Online coaching: praktisch en aanvullend

Online coaching is vaak een aanvulling op een bestaand coachtraject of training. Omdat je even niet zelf langs kunt komen. Of omdat we slechts een kort tussengesprek nodig hebben om te evalueren en vervolgstappen te bespreken. De coaching zelf verandert dus niet, het is alleen het middel dat op dat moment verandert. Skype, telefoon of chat in plaats van aan tafel bij de coach.

Voordelen van online coaching

Online coachgesprekken hebben verschillende voordelen:

  • Je bespaart tijd: je gaat direct aan de slag waardoor het coachgesprek korter is. Zo bespaar je meer dan alleen de reistijd.
  • Het is heel effectief: er zijn geen afleidingen als kopjes koffie, thee of lichaamstaal en andere uiterlijkheden. Het komt aan op wat gezegd wordt, de intonatie, stiltes en woordkeuzes. Wil je overigens wel de coach zien, dan kan dat natuurlijk met Skype.
  • Het is flexibel: wil je een keer wat later of juist ’s ochtends vroeg dan is dat online makkelijker geregeld en gepland dan als beiden fysiek aanwezig moeten zijn.
  • Het kan ‘even tussendoor’: heb je een korte vraag of even tussendoor behoefte aan de coach dan kan dat met de chatfunctie ‘Coach on Demand’ . Daarmee stel je direct vragen aan de coach en ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Flexibele coaching en training die past in jouw agenda

Met online coaching vul je jouw programma heel praktisch in, precies zoals het past in jouw agenda. Dus wil jij eerst de coach persoonlijk ontmoeten en dan verder online, of tijdens jouw trainings- of coachprogramma tussendoor een afspraak online inplannen, dan kan dat. Het is immers het resultaat dat telt. De manier waarop is heel flexibel.

Meer weten over online coaching?

Wil je meer weten over online coaching bij ChristelClear of een keer met mij kennismaken? Neem dan contact met mij op. En die kennismaking kan natuurlijk ook online.