Coaching door ChristelClear
16236
page-template-default,page,page-id-16236,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Coaching

Zonder bewustzijn stuurt je gedrag jou aan.
Met bewustzijn kan je zelf sturen.

Als je bewust bent van je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen dan ontstaat voor jou de mogelijkheid om wat aan dat gedrag te doen en zo het effect dat jij hebt te beïnvloeden.

Coaching wordt vaak pas ingezet als er een ‘probleem’ is waar aan gewerkt moet worden. Jammer, want daardoor komt er grote druk te staan op het oplossen van het ‘probleem’ en is er een risico dat de eigen ontwikkeling op de 2e plaats komt.

Checklist manager

Ontwikkelinstrument

Volgens ChristelClear is Coaching in de eerste plaats een waardevol ontwikkelinstrument, te gebruiken om professionele en persoonlijke doelen te bereiken, in de context van de werkomgeving.

In coaching ga je aan de slag met het krijgen van inzicht in jouw vaardigheden, kennis en gedrag om zo te ontdekken wat jij nodig hebt om je naar een volgend niveau te ontwikkelen. We werken dus niet alleen aan het verhogen van je bewustzijn en inzicht. We werken ook aan het ontwikkelen van nieuwe (interpersoonlijke) strategieën die je gaan helpen je persoonlijke effectiviteit te vergroten, je doelen te bereiken en een gelukkiger en succesvoller mens te zijn.

99% is tevreden over hun coachervaring

Voordelen

Coaching kan ingezet worden voor zowel een snelle oplossing op korte termijn als een langere termijn begeleiding en biedt voordelen voor individu én organisatie. Met de inzet van coaching zie je verbetering in op het gebied van onder andere:

  • Managen
  • Leiderschap
  • Doelen stellen en halen
  • Communicatie
  • Motivatie
  • Delegeren
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Pro activiteit

Stappenplan

In een coachtraject van ChristelClear gaan we aan de slag met een duidelijk stappenplan en gebruiken we het Insights Discovery® Profiel als de basis om je kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een gratis intakegesprek om te zien wat coaching voor jou kan doen, neem dan contact op en neem een volgende stap in je ontwikkeling.