Christel de Vos: helpt managers en teams meer te bereiken
16383
page-template-default,page,page-id-16383,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Over ChristelClear

Voor verandering en verbetering bij managers, startende managers en teams

ChristelClear is een bureau voor verandering en verbetering bij managers, startende managers en teams. Ik ben Christel de Vos, coach, trainer, mentor, verandermanager en zoveel meer, en help managers en teams meer te bereiken en beter te presteren. Met jarenlange ervaring en veel praktische inzichten kies ik elke keer weer voor de aanpak die dan het beste is. Geen theoretisch gepraat maar pragmatisch en toegepast op de praktijk om de zaken aan te pakken die NU spelen.

qode interactive strata

Meer inzicht voor het middle management

Wie bij wil blijven in de markt, anticiperen op de klantvraag of de organisatie een nieuwe koers wil geven moet anders handelen. En dat vraagt om andere inzichten. Ik help het middle management om die andere inzichten te bereiken. Niet omdat de huidige wijze fout was, maar omdat het ook anders en vaak slimmer kan en omdat daarmee weer nieuwe resultaten worden bereikt. Door de mogelijkheden te vergroten om effectiever te zijn en zo meer te bereiken neemt de stress af, de werkvreugde toe en daarmee de productiviteit.

Gecertificeerd practitioner van Insights®

Of ik coach, train, een workshop geef of op een andere manier professionals verder help, ik gebruik Insights® als een manier om mensen met elkaar op een laagdrempelige manier in gesprek te brengen. Ik ben een gecertificeerd practitioner van de Insights® producten zoals het Insights® Discovery Profiel en het Insights® Teamwiel. Daarmee krijgen teams en managers zicht op hun eigen sterke kanten, hun ontwikkelpotentieel en hun (beperkende) aannames en overtuigingen. Zo ontstaat er ruimte om anders tegen de zaken aan te kijken en het inzicht dat er ook andere mogelijkheden zijn. Zowel voor teams als individuelen is deze aanpak heel effectief gebleken.

Persoonlijke klik

In elk traject moet er een persoonlijke klik zijn. Of dat er is weten we pas na een eerste kennismaking. Om je wel vast een idee te geven hoe ik werk en wie ik ben, geef ik je een paar voorbeelden:

  • Ik daag je uit om vanuit een ander gezichtspunt te kijken, ik zal je vragen in de schoenen van een ander te staan en te bedenken waarom die ander zo doet.
  • Ik vraag door op jouw (vastgeroeste) ideeën, laat je in jouw waarde en help je de ruimte te creëren om ermee aan de slag te gaan.
  • Ik zet je aan het werk, buiten de sessies om. Zo zal het inzicht namelijk direct vorm krijgen in de dagelijkse praktijk. Dan wordt het concreet, kun je oefenen met het nieuwe gedrag en heb je de meeste kans op een blijvende verandering.

Christel de Vos van ChristelClear

Ik heb ervaring in vele branches waaronder het reiswezen, de bancaire sector, het verzekeringswezen, industrie en transport, internationale organisaties, de zakelijke dienstverlening en bij de lokale en landelijke overheid. Daarnaast heb ik meerdere relevante opleidingen gedaan, ben NLP Master en Insights® Practitioner en heb heel veel praktische ervaring in verschillende rollen. Wil je daar meer over weten, kijk dan gerust eens op mijn LinkedIn-profiel. Of neem contact met mij op. Dan maken we een afspraak, leren we elkaar kennen en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Chrsitel de Vos van ChristelClear