Teamontwikkeling: voor betere resultaten met het team
16360
page-template-default,page,page-id-16360,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Teamontwikkeling

Voor betere resultaten met het team

Een team dat goed functioneert presteert beter en is een prettiger plek om in te werken dan een team waar het niet goed loopt. Dat weet iedereen. Hoe je een team dat niet goed samenwerkt zo ontwikkelt dat het wel soepel en prettig verloopt, weet niet iedereen. Ik weet dat wel en met verschillende trajecten help ik teams naar betere resultaten.

Teamontwikkeling: voor betere resultaten met het team

Meer plezier en minder inspanning

Soms is coaching beter, soms training en soms een heel andere aanpak. Ik houd er daarom ook niet van om mijn aanpak voor teamontwikkeling een label te geven maar ik benadruk wel graag het resultaat dat daarmee bereikt wordt. En dat is het realiseren van betere resultaten met meer plezier en minder inspanning.

Om niet te verzanden in het moeras van alle nieuwe werkzaamheden, om te leren omgaan met medewerkers die wellicht eerst nog collega’s waren en jezelf goed neer te kunnen zetten als capabele manager, daar heb je tijd en advies voor nodig. En dat advies geef ik je.

Het resultaat

Met de verschillende trajecten bereik je als team het volgende resultaat:

  • Inzicht in het gedrag van de individuele teamleden
  • Inzicht in de sterkere en zwakkere kanten van de teamleden en het team als geheel
  • Inzicht in de diverse communicatiestijlen en het effect daarvan op de samenwerking
  • Het kunnen omgaan met feedback zodat de communicatie beter verloopt en de samenwerking verbetert
  • Verhogen van teameffectiviteit en de prestaties van de teamleden en daarmee van het teamresultaat
  • Een helder doel voor het team en individuele en teamafspraken om dit doel te bereiken

Trajecten met een praktische aanpak

De verschillende trajecten kunnen elk op zichzelf ingezet worden. Besluit je als manager of team om toch langer door te gaan, bijvoorbeeld om het resultaat beter te laten beklijven of andere doelen uit te werken, dan krijgt het traject een upgrade naar het volgende niveau. Een praktische aanpak dus, want daar houd ik van.

Bereik meer met jouw team!

Wil jij ook meer bereiken met jouw team? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag waar ik jouw team bij kan helpen en vertel je dan meteen meer over de verschillende trajecten en mijn aanpak.