Manager: bereik meer met meer inzicht via coaching of training
16344
page-template-default,page,page-id-16344,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Manager

Bereik meer met meer inzicht

Als manager ken je het klappen van de zweep. Je draait al een tijdje mee en hebt verschillende managementfuncties gehad. Nu als (middle) manager gaat het ook prima. Maar misschien vraag je jezelf af of het niet beter kan. Meer resultaat met dezelfde mensen, met dezelfde inspanning of misschien zelfs met minder. Dat kan, als je meer inzicht krijgt. Ik help je aan dat inzicht.

bereik meer met meer inzicht

Maatwerk voor jou

Noem het coaching, sparren, iemand die feedback levert of je leert kijken naar jezelf en de situaties op een andere manier. Met een aanpak die is gebaseerd op verschillende methodieken help ik jou om jouw team beter aan te sturen zodat je meer bereikt. Op een effectieve en prettige manier.

En hoe we dat doen hangt van diverse zaken af. Zoals jouw doel, de situatie op jouw werk en hoe jij zelf graag verder wilt komen. Dat betekent dus maatwerk met een zeer persoonlijke invulling.

Wat wil je bereiken?

Wil je

  • Managementvaardigheden ontwikkelen?
  • Het effect van jouw leiderschap verhogen?
  • Inzicht krijgen in jezelf, jouw stijl van leidinggeven en communiceren?
  • Effectiever communiceren en beter samenwerken binnen en met jouw team zodat je met elkaar meer bereikt?
  • Jezelf beter profileren richting het hogere management?

Kortom, wil je een betere manager worden dan je al bent? Of zaken oplossen waar je als manager tegenaan loopt? Dan help ik je met een programma op maat.

Meer resultaat in minder sessies

Een programma van ChristelClear helpt jou als manager meer te bereiken doordat je inzicht krijgt in wat er gebeurt en hoe dat anders kan. Meer resultaat dus dankzij meer inzicht. Zo’n programma maak ik in overleg met jou en toegesneden op jouw situatie. In het algemeen doorloop je de volgende stappen in 5 à 6 sessies:

  • Je start met een Insights® Discovery Profiel en een individueel Actie- en LeerPlan als basis van het programma.
  • Vervolgens coach ik je op de manier die het beste past bij jou, jouw vragen en persoonlijke situatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld persoonlijke coaching afwisselen met online coaching als dat beter past.
  • Via opdrachten, reflectie en feedback bekijken we hoe de ontwikkeling loopt en hoe de nieuwe vaardigheden al beklijven.
  • Afrondend beoordelen we de voortgang, wordt een plan gemaakt om de verandering duurzaam te verankeren in jouw aanpak en gedrag en kunnen we eventueel nog vervolgsessies inplannen om door middel van herhaling de voortgang beter te laten beklijven.

Ben jij een manager en wil je meer weten?

Ben jij een manager en wil je meer bereiken met meer inzicht en minder moeite? Vraag mij dan om meer informatie over de aanpak van ChristelClear en natuurlijk om eens persoonlijk kennis te maken. Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen.