Startende manager: bereik meer met mentoring en coaching
16354
page-template-default,page,page-id-16354,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Startende manager

Word een goede manager met praktische hulp

Start jij net als manager en wil jij graag praktische hulp om snel een goede manager te worden? Dan kun je bij ChristelClear terecht. Als coach en mentor sta ik regelmatig startende managers bij zodat hun capaciteiten snel toenemen voor de nieuwe uitdaging waar ze aan begonnen zijn. Mag ik jou ook begeleiden?

Startende managers bereiken meer met mentoring en coaching

De taken en capaciteiten van een manager

Een vergadering goed en efficiënt leiden, beoordelingsgesprekken voeren, conflicten oplossen en de strategie van de directie omzetten naar praktische teamdoelen en die uitvoeren. Het zijn maar een paar van de taken waar je mee te maken krijgt als je promotie maakt en nu ineens leidinggevende bent.

Om niet te verzanden in het moeras van alle nieuwe werkzaamheden, om te leren omgaan met medewerkers die wellicht eerst nog collega’s waren en jezelf goed neer te kunnen zetten als capabele manager, daar heb je tijd en advies voor nodig. En dat advies geef ik je.

Concrete aanpak en online coaching

Om een goed beeld te krijgen van jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en waar je nu staat, beginnen we met een Insights® Discovery Profiel. Vervolgens bepalen we een stappenplan aan de hand van de doelen die jij gesteld hebt. Met concrete tips en adviezen sta ik naast je. Zo werken we samen aan een duidelijke verbetering van jouw kennis en kunde als manager. En ben jij eens te druk met het werk, dan kan het ook op afstand. Met online coaching via Skype of per telefoon beantwoord ik jouw vragen en nemen we de nieuwe stappen door.

Snel resultaat als startende manager?
Bel of mail me!

Wil je als startende manager een vliegende start maken? Dan komt dat mooi uit. Samen bepalen we eerst de kaders en het doel en gaan dan direct aan de slag zodat je snel resultaat boekt en ook snel feedback of tips kunt vragen. Wil je meer weten over mijn aanpak of vrijblijvend kennismaken? Bel of mail me dan. Ik leer je graag kennen.